banner

Vakantie-wc-rol

Vakantie-wc-rol
Dat was al lang geleden… met je eigen wc rol naar je toiletgebouw lopen. In de Dordogne, waar wij op vakantie waren, bleek dit altijd zo geweest te zijn. Tenminste, op deze camping. Het is niet zozeer dát je het doet, het is de manier waaróp je die rol meeneemt.
Nu was er vanuit onze plek vrij zicht op het toiletgebouw, dus wij hebben ze voorbij zien komen: mensen worden vindingrijk in het meenemen van DE rol.
Vanwege een heel groot speelveld in het midden, kwamen ze ook op de fiets. De rol netjes onder de snelbinder of in de fietstas. De sportievelingen met de rol in de bidon houder en de kinderen schoven de rol om het handvat van het stuur heen. Ook verrassend veel rollen met een touwtje om je nek gezien: je moet ‘m immers ergens laten als je eenmaal zit!
En dan de ‘verborgen’rollen: losjes je handdoek erover gooien, onder je T-shirt, (bijna niet te zien?) of uitpuilend uit je toilet tas. Het meest vertederend was toch wel een paar kleuters met een schepnetje. Als 2 kleine kabouters met een knapzak op de schouder trokken zij richting de wc!
Nu hoor ik U denken: “Je column heeft toch altijd iets met de winkel\drank\flessen te maken?”
Ja, ook deze keer. Want hoe ga je als puber een beetje cool met zo’n duffe wc rol over de camping?
De oplossing: Je neemt een flesje bier en zet je wc rol op de hals om vervolgens, quasi nonchalant, met je flesje bungelend in de hand richting toiletgebouw te slenteren.
Kijk, dan kom je toch nog een beetje stoer over!

Santé, Anja

 

kringelding-75x46