banner

Inspirerend.

Inspirerend.

Black IPA, Italiaanse trappist, ..tig soorten Gin, wijn zonder alcohol, maar wel met glitters…limitid editions single malt whisky’s of geschenktassen in de vorm van een ..klomp! Ja,het was weer inspirerend op de Drankenbeurs.

hipster En wat me nog het meest opviel: het aantal HIPSTERS die allerlei soorten drank aan de man probeerde te krijgen. Waren het voorheen mannen ( vaak van middelbare leeftijd) in net pak of chique overhemd met bedrijfslogo, zijn het nu trendy kerels. En niet zomaar kerels, nee, HIPSTER-look is hot! Even voor de duidelijkheid: ik mag het graag zien, deze generatie die ( oorspronkelijk) voor een andere subcultuur staat. Vintage, gilet, strakke jeans, mooie horloge en een hippe baard. Heel verzorgd, maar toch anders! Die baard wordt tegenwoordig allang niet meer geassocieerd met ZZTop ( Kent U ze nog?) of Zwervers, maar met Bartenders en Bierproevers. Dus de beurs barstte ervan. Menig vrouwelijk bezoeker viel voor een ‘op maat geshakete cocktail ‘ door Mister Hipster himself.
Nu hoor ik U denken: Werden de mannen dan niet ‘gevangen’ door vrouwelijk schoon?
Ja dus.. op het moment dat we (eigenlijk) bij zo’n snelle jongen wat gin zouden proeven, draait Jan ineens om??…om vervolgens achter een wulpse Italiaanse (heel kortgerokte) dame aan te huppelen.
“Ze vraagt of ik even haar nieuwe likeur wil komen proeven, ik kom er zo aan….!”
Ja, inspirerende beurs!

Prosit, Anja

 

kringelding-75x46