banner

..en nog een palletje!

“Waar zal ik ‘m neerzetten?”
De chauffeur houd zwaaiend zijn pakbon vast. “Achterom of door de winkeldeur?” Nou, doe maar niet door de winkeldeur: pallets achterom graag!

Ja, dat is het gevolg van een dagje Drankenbeurs: veel nieuwe spullen! ( lees: flessen!). Ieder jaar zijn we weer van de partij, op de Dranken Vakbeurs in Houten. Was het jaren geleden nog 2 dagen ‘ struinen’,om ieder een hand te geven of zaken te doen, Tegenwoordig  heb je aan 1 dag genoeg. ( Zegt iets over de slijtersbranch natuurlijk). Maar goed, veel flessen gescoord dus. Veel lekkere wijnen geproefd ook.:) Een selectie kunt U proeven op onze wijnproeverij in oktober!
Die is trouwens, vanwege de grote belangstelling, op 2 avonden dit najaar. Op maandags 19 en dinsdags 20 oktober bent U van harte welkom in de winkel, die voor de gelegenheid een proeflokaal word. Bent U erbij? Schrijf nu in: U zult er geen spijt van hebben.:)

20150916_160003Ook, niet helemaal verrassend, veel nieuwe bieren! De bierleverancier had niet zomaar een ‘standje’, maar een heuse ‘bierstraat’ ingericht om de nieuwe ‘hipe’ kracht bij te zetten. Steeds meer klanten zoeken speciale bieren van kleine brouwerijen. Wist U dat er tegenwoordig meer Nederlandse brouwerijen zijn als in België? Dus ook daar waren wij van de partij! Gevolg is wel dat we de schappen in de winkel opnieuw in moeten richten. Het pand is tenslotte niet van elastiek.  Alles van de plank en alles weer, heringedeeld, er terug op! Kortom, het staat er weer ‘fris-en-fruitig’ bij in de winkel.

Net als we alle bieren binnen hebben staan, staat een van de wijnboeren aan de deur. Hij trekt z’n papieren uit zijn broekzak: “palletje wijn.. waar wil j’m hebben?…
HELP… elastiekje alstublief!

kringelding-75x46