banner

wijn Proeverij

 

“Maar ik weet niet zoveel over wijn!..”  is de meeste opmerking als ik vraag of ze interesse hebben in onze wijnproeverij. “..Ik weet alleen maar of ik ‘m lekker vind of niet.” Nou, dat komt dan goed uit, want bij een proeverij draait alles over SMAAK!

wine-tastingDe grootste misvatting bij een proeverij, is dat mensen denken, er veel verstand van te moeten hebben. Niets is minder waar! De kennis die achter de wijn zit, is niet nodig om een wijn lekker te vinden, maar het is wel heel interessant. ( tenminste; dat vinden wij dan:). En dat is nou het leuke van een open wijnproefavond: Je kunt informatie genoeg krijgen, als je wil..  Wil je alleen proeven, en de details ‘zal je een biet wezen’..even goeie vrienden!  Toch is meestal de interesse zo gewekt. Informatie over druivenrassen of verschillende wijnbereidingen dragen toch positief bij aan de avond. Dit, en de combinatie met een stukje lekkere kaas, paté of olijven maakt het plaatje compleet om de avond te doen slagen.

Dus, ben je op 19 of 20 oktober vrij van sport, zang, muziek, toneel  of brandweer..kom dan eens proeven. Laat even weten of je van de partij bent, dan zorgen wij dat U niets tekort komt. En die kennis over wijn, die je denkt niet te hebben...dat zal mij een biet wezen!

U bent van Harte welkom, Anja en Jan.

kringelding-75x46