banner

Datumprikker

“Kunnen jullie allemaal op de 19de, en anders op de 27ste ? Trouwens, ik maak wel even een datumprikker aan, da’s net zo gemakkelijk!” Wie herkent dit niet.

Vervolgens komt de datumprikker binnen met zo ongeveer 34 opties (!) aan data. Of je die even in wil vullen met de keuze van NEE, MISSCHIEN of JA. Nu is dat het probleem niet, maar wel als niet iedereen daar snel op reageert. Want ik kan niet 6 weken lang zeggen dat ik op alle data kan. Immers, de volgende ( andere)  prikker staat alweer op de mail. Met zo ongeveer dezelfde data!

Keuzes maken, prioriteiten stellen, en vooral naar jezelf kijken. Graag willen we met iedereen goede vriendjes blijven en niemand teleurstellen, maar je kunt niet overal bij zijn. En de tijd waarop we 2 of 3 feestjes op een avond deden, zijn echt verleden tijd. Liever 1 goed, dan 2 ‘halve bak’.

En ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’, of zoiets 🙂
Ver vooruit plannen dus! En dat is precies wat wij doen met onze proeverijen. Neem nu de whiskyproeverij die we net gepland hebben. Deze staat te gebeuren op dinsdag 7 november 2017.
Nu hoor ik U denken: Oh, da’s nog heeel ver weg. Maar hij is wel gepland. Geen datumprikker komt hieraan te pas, wij prikken een datum en U heeft tijd en zin om te komen, of niet..
In ieder geval bent U dan van Harte welkom. Uiteraard hoort U zich wel op te geven, met wellicht wat vrienden die ook geïnteresseerd zijn in mooie malt whisky’s.
Het lijkt misschien wat voorbarig om nu al aan te melden, maar het brengt ook rust voor de volgende datumprikker. Dan kunt U bij alle volgende prikkers, 7 november in ieder geval met NEE beantwoorden.

Groet, Anja

Voor de liefhebbers voeg ik hieronder de info toe voor de whiskyproeverij.

kringelding-75x46