banner

En nu is het klaar,BASTA!

De nieuwe ruiten zijn wéér geplaatst, de schilder heeft het wéér afgekit en wéér bijgeverfd en.. de nieuwe rolluiken hangen. Het alarm en camera’s zijn aangepast en uitgetest. KLAAR..afsluiten die periode van onrustige nachten en bangmakerij, BASTA!
Maar door dit alles gaat s ’avonds de winkel wel erg letterlijk op slot. Gewoon potdicht. Weinig sfeervol, maar doeltreffend.
Des te mooier als de rolluiken opengaan:
De verlichte sterrenlampen stralen je toe. De kerstklokjes tingelen hun lied en de flessen kijken je op z’n voordeligst aan. Regelmatig trekken we een proeffles open, dus met de geur zit het ook wel goed. Zelfs het weer past zich eindelijk aan: stiekem komt er een klein nachtvorstje overheen. Heerlijk.
Laten we het jaar vooral positief uitgaan, met gezondheid en fijne vriendschappen. Met zorg en lief zijn voor elkaar. Klinkt zo cliché, maar zelfs de TV commercials gaan ons voor. Kijk naar de oudejaars-lot-reclame met het lelijke, maar oh zo schattige hondje Frekkel en de reclames van de supermarkten liegen er ook niet om. Spelen ze op ons gemoedsrust? Jazeker, maar niemand die het erg vind als je met dikke tranen voor de buis zit. De boodschap is duidelijk en wij zijn er klaar voor. Nog wensen? Nou ja…Max die om de hoek komt kijken zou leuk zijn. En dan hoeft hij geeneens champagne mee te brengen, die hebben wij genoeg op voorraad!

Wij zien U graag komen in onze feestelijke winkel. Zelfs onze fles is er klaar voor 😉
Groet, Anja

kringelding-75x46