banner

Crea-Bea-flessen

Crea-Bea-Flessen.

Alle creatievelingen opgelet, want met lege flessen kun je de leukste dingen doen!
Nou hoor ik U al denken: “What’s new?”, maar..dit gaat net een slag verder als een druipkaars erin zetten en hopen dat het vet stolt, voordat het tafelkleed eraan gaat. Net zoals de fanatieke macraméer  die de fles inknoopt en er een plant uit laat groeien..ook knap!  Tegenwoordig is alles hot als het groen, bio of gerecycled is. ‘Milieubewust’ en ‘milieuvriendelijk’ kwam nog nooit zoveel voor in ons woordenboek.
Zo viel mijn oog op een reportage in een woonmagazine die een frisse kijk geeft op ‘lege flessen-hergebruik’. Natuurlijk worden er nog steeds flessen geverfd, beplakt of met touw omgebonden. En een lampje kan iedereen van een fles maken, maar  t’ is maar net hoe je deze presenteert.  Een strak wit design huis waar alles in blinkt en spiegelt kan helemaal ‘out of the box’ gaan door kneuterige lampenkappen op lege flessen te zetten. Als dat geen blikvanger is!
Een vereiste is natuurlijk wel, dat de flessen LEEG moeten zijn. ( Niks zo vervelend als een lekkende fles Chardonnay boven tafel..) Kijk, en nu komen wij in beeld, want wij hebben ze VOL, die U natuurlijk LEEG kunt maken! Dus voordat U naar de glasbak rent, kijk even naar onderstaande sfeerplaatjes.

Crea-Groeten, Anja

kringelding-75x46