banner

Vier het leven

Lees hier waarom wij OP VRIJDAGMIDDAG 7 JUNI GESLOTEN zijn…

“Vier het leven!”, roept iedereen altijd en gelijk hebben ze. Dat wil niet zeggen dat wij altijd de slingers hebben hangen en de feestmuts op hebben, maar hoe ouder je word, des te vaker sta je er wel bij stil.
Nou zijn wij gevraagd op de bruiloft van een nichtje. Dus als zij vraagt of Ome Jan en Tante Anja met hun kinderen als dag gast aanwezig willen zijn, zeggen wij van harte: Ja, graag!
Het is al niet zo’n grote familie, dus die koesteren we.
Wij hebben voor de winkel geen vervanging: het is Jan, ik of beide, maar ‘dat is het ’. Dus rijst bij ons de vraag: wat doen we met de winkel: sluiten we? Gaat een van ons later richting bruiloft? Uhm….Tja…
Laten we iets anders vragen: Zouden we ook twijfelen als er een sterfgeval zou zijn in de familie? Nee, zeker weten dat de winkel dan op slot gaat! En iedereen die het begrijpt. Dus waarom zouden we niet van deze heuglijke dag genieten?
En dat gaan we dus doen: we sluiten een middag.
Ook al is het net voor Pinksteren ( oeps!) ; in de ochtend zijn we er NOG tot 12.30 uur, en op zaterdag zijn we er WEER om 8.30 uur, maar op vrijdagmiddag 7 juni vieren we het leven en zetten wij onze feestmuts op!

Proost, Anja.

kringelding-75x46